Român împușcat mortal, în Marea Britanie

382
1
Român împușcat mortal, în Marea Britanie - bigstockpoliceline22737392-1477497922.jpg

Articole recomandate

Un individ împușcat mortal sâmbătă dimineața într-un apartament din vestul Londrei, unde, potrivit vecinilor, ar fi avut loc activități de trafic de droguri, a fost identificat de detectivi ca fiind român, relatează Standard.co.uk.


Individul a ajuns în Marea Britanie cu doar două zile înainte de moartea sa.

Detectivii au anunțat azi numele victimei incidentului care a avut loc pe strada Askew din districtul londonez Shepherd’s Bush, la câteva ore după ce un adolescent a fost arestat în legătură cu acest incident.

Adolescentul de 18 ani, suspectat de crimă, a fost arestat marți și s-a aflat noaptea trecută la o secție de poliție din vestul Londrei.

Potrivit sursei citate, victima a fost împușcată mortal atunci când atacatorii au luat cu asalt, sâmbătă dimineața, apartamentul de la etajul al doilea de pe strada Askew. 

Poliția a fost chemată de către serviciul londonez de ambulanță la proprietate în jurul orei 02.40 (04.40, ora României) și a găsit victima inconștientă, prezentând răni grave.

În urma unei examinări post-mortem s-a stabilit că o rană la nivelul pieptului cauzată de un glonț a fost cauza morții bărbatului.

Vecinii au descris apartamentul ca fiind un loc cunoscut pentru traficul de droguri în zonă.

O femeie a spus sub condiția anonimatului că fiica sa a văzut cum poliția scotea din apartament pungi cu bani și "o pudră albă".


Comentează știrea

costica
27 octombrie 2016
Lucrezi în timpul liber!

Stop cautarilor! Este timpul acum sa va opriti din a mai cauta cine stie ce oferte asa-zis serioase de castigat bani! Noi va oferim o modalitate noua, eficienta, probata si extrem de serioasa prin care sa va completati in timpul liber castigurile. Cereti acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4091 secunde