Româncă dată dispărută, descoperită moartă în portbagajul unei maşini, în Italia

276
Româncă dată dispărută, descoperită moartă în portbagajul unei maşini, în Italia - italia-1660741357.jpg

Articole de la același autor

Descoperire șocantă în Italia! O româncă dispărută de pe 29 iulie a fost găsită moartă în portbagajul unei maşini parcate în faţa unui magazin, în oraşul italian Desenzano, aflat la o distanță de peste 200 de kilometri față de reședința sa, potrivit Realitatea.net


Românca, rezidentă în oraşul Biella - situat la vest de Milano - fusese dată dispărută pe 29 iulie, atunci când a fost văzută ultima dată.

Femeia a fost găsită moartă în portbagajul unei maşini aflate în parcarea unui magazin din oraşul Desenzano. Cei care au dat alarma au fost, se pare, câțiva cetățeni care au sunat la Poliţie pentru a anunţa că maşina nu a mai fost mişcată din loc de zece zile. 


La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi carabinierii care au găsit trupul femeii în portbagajul maşinii. Ea a fost identificată ca fiind românca în vârstă de 50 de ani, dată dispărută de familie în urmă cu 19 zile.

Din primele cercetări, românca ar fi murit din cauza unei supradoze de medicamente. Prima pistăluată, astfel, în calcul de oamenii legii este cea a unei sinucideri, mai ales că femeia a mai avut şi alte tentative de suicid în trecut. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4638 secunde