Româncă din Italia, metodă ingenioasă de a fura din magazine

228
Româncă din Italia, metodă ingenioasă de a fura din magazine - carabinieri-1633359832.jpg
O româncă din Italia a fost plasată în arest la domiciliu sub acuzaţia de furt după ce oamenii legii au reușit să o prindă în fapt. Carabinierii au găsit în maşina acesteia mai multe bunuri furate din magazine, dar şi un cărucior de copii modificat specia pentru comiterea furturilor.

Româna, rezidentă în oraşul italian Napoli, a fost plasată sâmbătă, 2 octombrie, în arest la domiciliu. Femeia este acuzată de mai multe furturi comise în magazinele din localitatea Avezzano.

Potrivit Antena3.ro,acesta avea și un complice, tot de naționalitate română, care însă a reușit să se facă nevăzut. Carabinierii au reconstituit furturile cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din magazine. Scenariul era de fiecare dată acelaşi. Pe imagini se vede cum o femeie distrage atenţia personalului responsabil de raion, apoi ia brusc marfa de pe rafturi şi o ascunde într-un cărucior în care se afla un copil, scrie ilmessaggero.it, citat de Adevărul.

Potrivit oamenilor legii, femeia modificase căruciorul copilului astfel încât bunurile furate să treacă nedetectate de sistemele antifurt din magazine. Anchetatorii au identificat şi autovehiculul cu care românca se deplasa pe străzile din centrul oraşului Avezzano, în căutarea magazinelor de unde urma să sustragă diverse bunuri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6484 secunde