Români arestați în Anglia pentru trafic de persoane

430
Doi români de etnie romă, Aurel Zlate (46 de ani) și soția acestuia, Alexandra Oaie (43 de ani), au fost găsiți vinovați pentru trafic de persoane și urmează să fie condamnați la cel mult 14 ani de închisoare fiecare. Cei doi sunt acuzați, printre altele, că au abuzat de o fetiță de numai 7 ani pe care o foloseau la construcția unei terase în Wood Green, nordul Londrei, scrie Thesun.co.uk.

Aurel și Alexandra, care au opt copii împreună, au o casă în cartierul respectiv, trăiesc din ajutoare sociale primite de la statul englez și au o afacere ilegală de prelucrare a fierului.

Pe lângă fetița de numai 7 ani, cei doi abuzau și de un bărbat de 53 de ani care a scăpat în cele din urmă și a reușit să alerteze poliția.

În momentul în care forțele de ordine au efectuat verificări la fața locului, polițiștii au găsit fetița într-o stare deplorabilă, plină de păduchi și cu haine murdare.

Marian Neamu (25 de ani) și Florin Zlate (23 de ani), doi dintre băieții soților, au fost și ei reținuți și acuzați că l-au abuzat pe bărbatul de 53 de ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Actual : Grecia s-a salvat  de la faliment
Pagina a fost generata in 0.4336 secunde