Români suspectați de spargeri în Elveția, prinși cu ajutorul unei drone

162
Români suspectați de spargeri în Elveția, prinși cu ajutorul unei drone - drona-1415604223.jpg

Articole recomandate

Poliția din cantonul elvețian Ticino (sud) a arestat trei români suspectați de comiterea unor spargeri, pe care i-a localizat cu ajutorul unui avion fără pilot aparținând Forțelor Aeriene, relatează site-ul TheLocal.se.


Bărbații sunt suspectați că sunt implicați în multiple spargeri comise în locuințe din regiune, apropiată de frontiera cu Italia. Cunoscuți de investigatori, ei sunt "suspectați puternic de faptul că au venit în Ticino pentru a comite furturi", potrivit poliției.

Avionul fără pilot este unul dintre cele 15 utilizate de către forțele aeriene elvețiene. El este construit de către compania elvețiană RUAG Aviation, cu sediul la Emmen, în cantonul Lucerna. Propulsat de un motor cu doi cilindri în doi timpi, dispozitivul are o anvergură de 5,71 metri și o independență de zbor de mai multe ore, la o viteză de până la 220 de kilometri pe oră.


Avionul fără pilot i-a localizat pe cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 42 și 52 de ani, în doar 15 minute, potrivit agenției de presă SDA. Unul dintre aceștia se ascundea în niște tufișuri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 August 2014
Stire din Eveniment : Se sparg mașini pe litoral!
Pagina a fost generata in 0.2717 secunde