Români umiliți de Poliție pe stradă, în Viena. Ce s-a întâmplat

496
Români umiliți de Poliție pe stradă, în Viena. Ce s-a întâmplat - viena-1670002949.jpg

Articole de la același autor

O familie de români care a mers la Viena a fost controlată „la sânge” de poliția austriacă, lângă parcul de distracții Prater, potrivit Gândul


Familia se afla în Viena pentru a vizita târgurile de Crăciun. Românilor li s-au verificat până și bonurile de la hainele pe care le cumpăraseră. Bărbatul a postat pe un grup de călătorii experiența de care a avut parte în Viena.

Familia a fost oprită de poliția austriacă și este de părere că totul s-a întâmplat doar pentru că sunt români. Românii au fost opriți lângă parcul de distracții Prater. 


„Mergeți în Viena să vedeți târgurile de Crăciun și e posibil să… fiți umiliți în stradă de poliția austriacă”, precizează Marius într-o postare.

„Mi s-au cerut actele la control, apoi actele mașinii, apoi m-au pus să le arăt ce am în portbagaj, pe motiv că e cam lăsată mașina (eram patru persoane cu portbagajul plin de bagaje, evident), apoi m-au pus să desfac ÎN STRADĂ fiecare bagaj, fiecare troler, fiecare pungă, mi-au cerut bonurile pentru cumpărăturile care erau cu etichetă pe ele, se strânsese lumea pe stradă să vadă ce se întâmplă, apoi văzând că nu găsesc nimic în neregulă mi-au cerut să le arăt triunghiuri, trusa medicală, vestă reflectorizantă (singurul lucru pe care nu îl aveam)”, a menționat bărbatul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4759 secunde