Românii își pot plăti taxele, impozitele și amenzile de pe telefon! Noua aplicație a fost descărcată de peste 31.000 de oameni

245
Românii își pot plăti taxele, impozitele și amenzile de pe telefon! Noua aplicație a fost descărcată de peste 31.000 de oameni - taxa-1674828596.jpg

Articole de la același autor

Românii își pot plăti taxele, impozitele și amenzile de pe telefon, în doar câțiva pași. Ministrul Sebastian Burduja dă asigurări că toți românii vor putea face acest lucru, inclusiv cei din mediul rural, pentru că aceștia vor fi învățați de către poștași, potrivit Antena3


”Genul de zi pe care o voi ține minte. Am reușit să livrăm o nouă promisiune îndeplinită și să lansăm aplicația pentru mobil ghiseul.ro, care le va face viața mai ușoară multor milioane de români.  


Platforma Ghișeul.ro, proiect esențial pentru dezvoltarea digitală a României, este acum disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store, putând fi descărcată și utilizată în mod gratuit de către toți utilizatorii.

Peste 400 de tipuri de plăți, toate cu comision ZERO. Astfel, la 11 ani de când facilitează efectuarea de plăți online pentru impozite, taxe și amenzi, lansarea aplicației Ghiseul.ro permite cetățenilor români să se autentifice mai ușor, de pe telefonul mobil, folosind datele biometrice, fiind prima aplicaţie administrată de către o autoritate publică care include această funcționalitate.  


Felicitări colegilor de la ADR, MasterCard, și tuturor celor care au lucrat la acest proiect mult așteptat. Este un pas important în demersul digitalizării serviciilor publice din România.

Deja aplicația este pe locul 1 ca număr de descărcări. Dați de veste mai departe și ajutați-ne să digitalizăm România, cetățean cu cetățean! Înainte, împreună!”, a anunțat Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, pe o rețea socială. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0897 secunde