ROMÂNUL bătut de polițiști în Ungaria A MURIT!

368
1
ROMÂNUL bătut de polițiști în Ungaria A MURIT! - inregistrareadecesuluiuneipersoa-1367562355.jpg

Articole recomandate

Românul stabilit în Ungaria și bătut de polițiști la Izsak, la începutul lunii aprilie, a murit după ce anchetatorii au căzut cu genunchii pe burta lui în timpul altercației, se arată în raportul medicilor de ambulanță solicitați la postul de Poliție Izsák.


Amintim că în 11 aprilie, un purtător de cuvânt al Procuraturii anunța că un bărbat, cetățean român rezident în Ungaria, a murit din cauza rănilor după ce a fost bătut de doi ofițeri de Poliție, la Izsák, în sud-estul Ungariei.


Miercuri, ziarul Népszabadság a anunțat că a intrat în posesia raportului medicilor de pe ambulanțele care fuseseră solicitate la postul de Poliție Izsak, unde era anchetat József Bara. Potrivit raportului, medicii de pe cele două ambulanțe chemate la postul de Poliție au constatat că victima avea numeroase răni care sângerau, printre care o leziune de circa un centimetru la urechea dreaptă și alte răni pe burtă și pe spate. Medicii i-au întrebat pe polițiștii care îl anchetau pe bărbat despre răni, iar anchetatorii au răspuns că acesta s-a opus reținerii și s-a bătut cu ei, moment în care a căzut, iar ei, la rândul lor, au căzut cu genunchii pe burta lui. Autoritățile ungare nu au exprimat încă o poziție definitivă cu privire la cauza decesului bărbatului. Familia decedatului a intentat un proces.


Comentează știrea

Ion Paraschivescu
7 mai 2013
roman mort

Nu s+a pomenit o mincina mai mare decat cea ungureasca. Un roman bate doi unguri si ei ii cad cu picioarele pe burta saracii. Nu se stie cand romanii mai pot ocupa o data Budapesta si atunci vor fi raybunate toate crimele maghiare; asa, fara voie, cazand cu genunchii pe burtile lor! IP

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Mai 2013
Stire din Actual : ITALIA, în DOLIU
Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Actual : Un cuplu, găsit mort într-un hotel
Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Și-a UCIS tatăl în prezența mamei!
Pagina a fost generata in 1.1804 secunde