Video Românul care a urcat pe scena lansării noului iPad de la Apple / Video

798
Românul care a urcat pe scena lansării noului iPad de la Apple / Video - ipad-1331287064.jpg

Articole recomandate

La prezentarea noului iPad, desfășurată miercuri în San Francisco, a luat parte și un român. Răzvan Baraitaru a urcat pe scenă, alături de CEO-ul Apple Tim Cook, pentru a prezenta calitățile grafice ale noii tablete.

Baraitaru, angajat al producătorului de jocuri Revo Solutions, le-a arătat celor prezenți cum se mișcă jocul "Sky Gamblers: Air Supremacy" pe noul iPad, echipat cu procesor A5X quad-core și Retina Display, ceea ce înseamnă viteze mult mai mari și grafică mult mai bună decât pe console cum ar fi Xbox 360 sau PS3.
Discursul lui Baraitaru a durat două minute și jumătate, fiind rostit într-o engleză perfectă și presărat cu glume gustate de audiență.

Conform paginii sale de Facebook, Răzvan Baraitaru s-a născut în Cernavodă și trăiește în București, unde a absolvit Facultatea de Calculatoare de la Politehnică. El a lucrat la Gameloft și la Vivendi, iar din 2008 este programator la Revo Solutions.

Răzvan Baraitaru nu este primul român care a urcat pe scenă cu ocazia lansării unui produs Apple. În 2010, Bogdan Ursu de la Gameloft l-a ajutat pe Steve Jobs să prezinte un joc cu împușcături pentru prima tabletă Apple, iPad.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Ianuarie 2012
Stire din Economie : Atenție, se ieftinesc tabletele
Vineri, 30 Decembrie 2011
Stire din Economie : Apple mai pregătește ceva
Pagina a fost generata in 0.4268 secunde