Fostul preşedinte Dmitri Medvedev:

Rusia îşi va creşte anul acesta semnificativ producţia de armament

232
Rusia îşi va creşte anul acesta semnificativ producţia de armament - rusia-1675415059.jpg
Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev a declarat că societăţile ruse producătoare de armament îşi vor spori semnificativ livrările anul acesta pentru a ajuta trupele ruse să provoace Ucrainei o „înfrângere zdrobitoare”, transmite agenţia Reuters, consultată de Agerpres.

„Forţele noastre armate primesc cu regularitate noi livrări de mai multe tipuri de rachete. Livrarea tuturor tipurilor de armament va creşte semnificativ în 2023”, a transmis Dmitri Medvedev, care este în prezent vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse şi supervizează o comisie guvernamentală asupra producţiei de armament a complexului militar industrial rus.

Capitale occidentale şi unii analişti militari spun că armata rusă ar fi în criză de muniţii şi de alte materiale militare după ce, de la începutul războiului pornit contra Ucrainei, a lansat milioane de obuze şi mii de rachete. Oficialii ruşi afirmă însă că trupele Moscovei au în continuare suficiente resurse pentru a continua operaţiunea militară specială în Ucraina.

În postarea însoţită de fotografii care-l arată într-o vizită la o fabrică de armament, Medvedev notează că noi livrări vor permite Rusiei „să provoace o înfrângere zdrobitoare neonaziştilor ucraineni care au fost alimentaţi cu arme de statele occidentale”.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8686 secunde