Reacții după tragedia aeriană de duminică

Rusia suspendă zborurile avioanelor TU-154

184

Articole recomandate

Rusia a suspendat toate zborurile avioanelor sale Tupolev-154 până când va afla cauza din care un aparat din acest model, datând din perioada sovietică, s-a prăbușit, duminică, în Marea Neagră, a anunțat, ieri, agenția de presă Interfax, citând o sursă anonimă.

Autoritățile ruse suspectează probleme tehnice sau o eroare de pilotaj la originea prăbușirii avionului aparținând Ministerului Apărării și par să respingă deja teza unui atentat.

Un avion TU-154, cu 92 de persoane la bord, printre care 64 de membri ai Ansamblului Aleksandrov, celebrul cor al Armatei Roșii, s-a prăbușit, duminică, în Marea Neagră, după decolarea sa de pe aeroportul din Soci. Aparatul se îndrepta spre baza aeriană de la Hmeimim, în apropiere de orașul sirian Latakia, folosită pentru a lansa bombardamente aeriene împotriva rebelilor sirieni, infor-mează AFP.

v v v

Echipele de căutare au găsit, ieri, una dintre cele două cutii negre ale avionului Tupolev care s-a prăbușit, duminică, în Marea Neagră, au relatat, pentru agenția TASS, surse din cadrul anchetei.

"Scafandrii au găsit una dintre cutiile negre sub cabina aeronavei. Va fi scoasă din apă în curând", a indicat sursa citată.

Agenția DPA notează că, în cursul căutărilor din ultimele ore, au fost găsite încă trei cadavre ale ocupanților aeronavei, astfel încât bilanțul victimelor găsite a ajuns la 13. De asemenea, scafandrii au mai recuperat bucăți din epavă.

La operațiune iau parte 200 de scafandri și 45 de ambarcațiuni, a declarat, pentru Interfax, un purtător de cuvânt al ministerului rus al apărării. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Decembrie 2016
Stire din Actual : TRAGEDIE. Un bărbat a fost găsit MORT
Miercuri, 21 Decembrie 2016
Stire din Eveniment : TRAGEDIE / INCENDIU într-o casă
Pagina a fost generata in 0.5236 secunde