S-a masturbat cu ajutorul unui aspirator în centrul orașului

3325
Sub privirile uluite ale trecătorilor, care nu au avut curajul să intervină, un tânăr s-a dezbrăcat și a încercat să se masturbeze cu ajutorul unui aspirator.
Șocanta scenă s-a petrecut în centrul orașului Constanța, pe cea mai aglomerată arteră comercială.
Martorii spun că exhibiționistul și-a dat pantalonii jos și a făcut sex cu un aspirator, în văzul a zeci de trecători. În cele din urmă, prestația sa a fost întreruptă de o patrulă de poliție care l-a încătușat și dus la sediul instituției.
Luat la întrebări de oamenii legii, Ilie Zoga, de 29 de ani, a spus că s-a masturbat în public din dorința de a-și face publicitate și de a deveni star porno.
Pentru fapta sa, tânărul a fost amendat cu 200 de lei, însă el se află în continuare în vizorul polițiștilor. Surse din Poliție au declarat că individul a băgat spaima și în alte persoane, deoarece sună la uși de case sau apartamente și până ca proprietarul să răspundă, el se masturbează. Mai mult, pentru ca momentele să rămână pentru eternitate se filmează singur cu o cameră video de amator al cărui obiectiv îl îndreaptă asupra sa.
Explicațiile sunt greu de găsit, mai ales că tânărul provine dintr-o familie bună și este masterand al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Potrivit anchetatorilor, el va fi supus unei expertize psihiatrice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.645 secunde