Șamanii din Peru au prezis sfârșitul războiului din Ucraina, dar şi multe tragedii!

333
Șamanii din Peru au prezis sfârșitul războiului din Ucraina, dar şi multe tragedii! - samaniperupreviziuni2021-1672307794.jpg

Articole de la același autor

Pacea dintre Rusia și Ucraina este la orizont în noul an - sau cel puțin așa a prezis miercuri un grup de șamani și vindecători din capitala Peru, Lima, relatează Reuters.


În vârful unui deal, șamanii, îmbrăcați în ținuta tradițională andină, au salutat anul care vine într-o ceremonie de purificare care a inclus flori, tămâie, un șarpe și fotografii ale președinților Rusiei și Ucrainei, scrie stiri.tvr.ro

"Toate acestea se vor calma. Va veni pacea, liniștea. Asta am văzut", a spus șamanul Cleofe Sedano, prezicând că un tratat de pace va fi semnat până în august.

Emițându-și previziunile după ce au trecut peste pozele celor doi președinți, într-un ritual care a implicat flori, frunze de coca și cranii, șamanii au prezis și dezastre naturale.

„Anul viitor va avea loc un cutremur, dar nu în capitala Peru, în alt loc, mai ales în străinătate în nordul Americii, care ar putea fi Statele Unite... vor fi multe tragedii, mai ales climatice", a spus şamanul Walter Alarcon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3224 secunde