"Sângele de vaccinat", refuzat la transfuzii de unele persoane. Fenomenul capătă amploare

362

Articole de la același autor

Refuzul la transfuzii a sângelui de la persoanele vaccinate anti-Covid este un fenomen care ia amploare. Părinții unui bebeluș bolnav din Noua Zeelandă au refuzat transfuzia de la un donator vaccinat, deși copilul este în stare gravă. Iar în Canada, țară în care aproape 99% din populație s-a vaccinat cu cel puțin o doză, medicii se confruntă cu același fenomen. Oamenii refuză să primească sânge de la persoanele care și-au administrat serul cu ARN mesager, potrivit Realitatea


Părinții unui bebeluș cu probleme de sănătate din Noua Zeelandă refuză ca acesta să primească sânge de la donatori vaccinați. Fapt pentru care autoritățile neozeelandeze au cerut instanțelor de judecată să le acorde custodia copilului pentru a putea face transfuzia de sânge.

Cel mic suferă de stenoză a valvei pulmonare, o afecțiune cardiacă ce necesită o intervenție chirurgicală. Reacția societății civile nu a întârziat să apară. Zeci de protestatari anti-vaccin s-au adunat în fața tribunalului din Auckland pentru a-și exprima sprijinul pentru părinți.

Și în Grecia au existat persoane care au refuzat transfuzii de sânge de la persoane vaccinate pentru Covid-19 de teamă că ar putea fi otrăviți. Președintele unei asociații medicale a cerut procurorilor să intervină și a sugerat că ar fi vorba despre o rețea organizată de antivacciniști și nu despre cazuri izolate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8824 secunde