Scandal în Italia: Românce ținute într-o cușcă exact ca animalele

333
1
Scandal în Italia: Românce ținute într-o cușcă exact ca animalele - scandalinitalia-1488722241.jpg

Articole recomandate

Scandal în Italia, după ce pe internet au apărut imagini revoltătoare cu două femei închise într-o cușcă. Una dintre ele este o femeie de etnie romă, din România. Cei doi tineri care le-au închis în cușcă sunt angajați ai unui hyper-market. Ei sunt acuzați de sechestrare de persoane, după ce victimele au făcut plângere. Românca și o altă cerșetoare au fost închise de cei doi tineri, care le-au găsit umblând în gunoaiele din parcarea hypermarketului. 


Au pus niște cărucioare peste ea, iar femeia a rămas blocată. Imaginile au devenit virale pe net, unde mulți italieni le-au luat apărarea celor doi tineri, sătui de nomazii care comit tot felul de infracțiuni. 


Jurnaliștii italieni au identificat-o pe protagnosista imaginilor, care se numește Margareta, vine din România, dar nu știe câți ani are.


Comentează știrea

Marcus
6 martie 2017
Frati nostri Rromi

Tot globul trebue sa-i ocroteasca ca ne fac reclama buna peste tot si pentru ei reactioneaza toata lumea dar pentru un roman adevarat nu e auzit de nimeni a se implica sa fie ajutat,ca astea stie toate drepturile omului si au dreptate-

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3218 secunde