Scandal uriaș cu noile cămăși ale polițiștilor. Ce li s-a arătat și ce au primit: plasă de țânțari la subraț

269
Scandal uriaș cu noile cămăși ale polițiștilor. Ce li s-a arătat și ce au primit: plasă de țânțari la subraț - uniforma-1675359007.jpg

Articole de la același autor

Sindicatul Europol a reacționat dur după ce peste 3.000 de polițiști au primit noile cămăși care fac parte din uniformă. Potrivit acestuia, este vorba de niște „mizerii”, pentru care s-au cheltuit sume uriașe și a căror calitate ar fi cu mult sub cea specificată în caietul de sarcini, potrivit Realitatea.


„Suma plătită pentru aceste mizerii se ridică la aproximativ 4,5 milioane euro pentru 3000 de complete, și ne sperie faptul că urmează să se mai cheltuiască încă 70 milioane de euro pentru toți polițiștii în activitate”, se arată în postarea de pe Facebook a Sindicatului Polițiștilor Europol.

Potrivit sindicaliștilor, între mostrele prezentate și produsele finale este o diferență uriașă.


„Am făcut o comparație între ceea ce ni s-a prezentat nouă la începutul anului 2022 și ceea ce au primit peste 3000 de polițiști care s-au încadrat în 2022 din școlile de agenți de poliție sau din sursă externă.

Dacă în varianta „prototip” materialele prezentate erau la limita a ceea ce ne doream noi pentru polițiști, dar net superioare față de ce am purtat timp de 20 de ani, ceea ce s-a distribuit nu are nicio legătură cu specificațiile din caietele de sarcini și cu toate acestea, au fost recepționate, plătite și distribuite polițiștilor cu titlu de „noua uniformă”.După cum puteți constata cu ochiul liber, în loc de materialul de tip „mesh” care trebuia să fie aplicat la subraț pentru respirabilitate, firma efectiv a cusut plasă de țânțari.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3897 secunde