Scene de coșmar! Un taifun a făcut ravagii, lăsând locuințele fără electricitate. Doi morți!

267
Scene de coșmar! Un taifun a făcut ravagii, lăsând locuințele fără electricitate. Doi morți! - 19679608b1cc3-1664044057.jpg

Articole de la același autor

Un taifun a lovit sâmbătă centrul Japoniei cu ploi torențiale și vânturi violente, provocând moartea a două persoane și lăsând zeci de mii de gospodării fără energie electrică, a anunțat agenția de presă Kyodo, citată de Reuters.


 Orașul Shizuoka, situat la sud-vest de capitala Tokyo, a fost afectat în mod deosebit, înregistrând un record de 417 mm de precipitații de la începutul ploii, joi, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză (JMA), scrie stiripesurse.ro 


Vânturile din centrul taifunului Talas suflau cu aproximativ 65 km/h, cu rafale maxime de aproximativ 90 km/h, a precizat instituția.


Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost ucis într-o alunecare de teren, iar un bărbat de 29 de ani a fost găsit mort după ce mașina sa a plonjat într-un rezervor, potrivit Kyodo.


De asemenea, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică pentru aproximativ 120.000 de gospodării, a declarat furnizorul Chubu Electric Power Grid Co, adăugând că o alunecare de teren a doborât doi piloni de electricitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4094 secunde