Școala de șoferi se poate plăti cu ... sex. Iată unde

688
1
Școala de șoferi se poate plăti cu ... sex. Iată unde - drivingacar-1450620156.jpg

Articole recomandate

Pare de necrezut, dar nu este o poveste, este purul adevăr. Există o țară în Europa unde orele de condus plătite cu sex reprezintă o chestiune legală.

Așa cum vă imaginați este, desigur, vorba despre Olanda. Guvernul a confirmat faptul că este legal ca instructorii auto să fie plătiți pentru orele de condus prin sex.


Deși în Olanda prostituția este legală, acest schimb de servicii- ore de condus pentru sex- a stârnit numeroase controverse. Partidul Uniunea Creștină susține că este o formă de prostituție și ar trebui să fie ilegală.


Cu toate acestea, reprezentanții guvernului susțin că au analizat problema și nu există un motiv pentru ca orele de condus să fie răsplătite cu partide de sex, în loc de bani.

Ministrul Justiției și cel al Transporturilor au declarat că nu văd niciun motiv ca acest schimb de servicii să fie ilegal, chiar dacă este indezirabil. Singura condiție pentru a fi legală este însă ca ambele persoane implicate să aibă minin 18 ani.

Deși sunt o mulțime de anunțuri în care instructorii se oferă să dea lecții de condus în schimbul unor "servicii personale", autoritățile susțin că nu cred că aceasta este o practică răspândită, scrie libertatea.ro





Comentează știrea

Cosmin
20 decembrie 2015
Cum sa faci bani in timpul liber!

Cum sa faci bani in timpul liber! Oportunitatea anului vine acum printr-un senzational curs online si GRATUIT care te invata repede si usor cum sa faci bani in timpul liber! Citesti cateva lectii foarte captivante care te invata pas cu pas cum sa faci bani in timpul liber! Cand vrei si tu foarte mult acest curs, cere mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5623 secunde