Se clatină gruparea mafiotă Camorra: Un important lider a fost arestat în Spania

258
1
Se clatină gruparea mafiotă Camorra:  Un important lider  a fost arestat  în Spania - lidercamorra-1485697307.jpg

Articole recomandate

Un important membru al mafiei italiene, considerat mâna dreaptă a șefului Camorrei napolitane, a fost arestat în Spania și 17 membri ai organizației au fost reținuți în Italia, a anunțat Ministerul de Interne spaniol, relatează AFP.

"În cadrul unei anchete comune cu poliția italiană, ofițerii de poliție spanioli au arestat un lider al Camorrei napolitane la Alhaurin de la Torre", în apropiere de orașul Malaga pe Costa del Sol (sud), a anunțat ministerul într-un comunicat, fără a preciza data la care a avut loc operațiunea poliției, scrie Agerpres.

Suspectul arestat este Giuseppe Iavarone, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliției spaniole.

Potrivit presei spaniole, arestarea sa a avut loc pe 17 ianuarie.

Bărbatul reținut, pe numele căruia era emis un mandat de arestare internațional, "este considerat unul dintre cei mai importanți responsabili ai grupării mafiote Camorra pentru traficul internațional de cocaină și hașiș și mâna dreaptă a șefului acestei organizații criminale", a precizat ministerul spaniol.

El conducea operațiunile din Spania și se afla în contact direct cu organizațiile care furnizau stupefiantele, se mai arată în comunicat.

Comentează știrea

Cezar
30 ianuarie 2017
Mafie slaba

Si ce daca? Mafia romaneasca de stat nu poate fi zdruncinata,eventual doar putin ciufulita si apoi remodelata. Italienii au o mafie copilareasca. Sa vina sa ia lumina din Romania,sa vada cum se poate fura o tara intreaga sub protectia legii.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Actual : ITALIA, ZGUDUITĂ DE O SERIE DE CUTREMURE
Pagina a fost generata in 0.3609 secunde