Se întâmplă și la case mai mari. O nuntă imperială a fost amânată. Prințesa a anunțat că nu e gata să se mărite

402
Se întâmplă și la case mai mari. O nuntă imperială a fost amânată. Prințesa a anunțat că nu e gata să se mărite - nuntaprinteseijaponezemakoafosta-1518007468.jpg

Articole recomandate

Prințesa Mako, a Japoniei, și iubitul ei, Kei Komoro, și-au amânat nunta care ar fi trebuit să aibă loc anul acesta. Cei doi au anunțat că, în cel mai bun caz, nunta va avea loc cel devreme în 2020. Ambii au anunțat că nu sunt gata să se căsătorească.


Vestea apropiatei nunți, dată anul trecut, a bucurat toți niponii și nu numai. Urma ca tinerii să se logodească în 4 martie, in cadrul unei ceremonii tradiționale, după care nunta să aibă loc în noiembrie. Pentru a se căsători cu alesul ei, pe care l-a cunoscut la universitate, în Tokio, în urmă cu cinci ani, prințesa Mako trebuia să renunțe la toate drepturile ei, inclusiv la statutul de prințesă.

Amânarea nunții, care pentru cei mai mulți înseamnă chiar posibilitatea reală ca aceasta să nu mai aibă loc, a fost explicată de prințesă și Komoro printr-un comunicat comun. Cei doi au spus că nunta anunțată anul trecut nu poate avea loc acum, pentru că ambii sunt "imaturi" și nu vor să regrete.

"Vreau să mă gândesc la căsătorie mai profund și concret și să acord suficient timp pregătirii căsătoriei noastre și perioadei care va urma", a transmis prințesa în vârstă de 26 de ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4558 secunde