Se reiau NEGOCIERILE Rusia-Ucraina pe problema GAZELOR

121
2
Se reiau NEGOCIERILE Rusia-Ucraina pe problema GAZELOR - gazpromamenintacavaoprilivrarile-1402839989.jpg

Articole recomandate

Negocierile cruciale în problema gazelor dintre Rusia și Ucraina, cu medierea UE, vor fi reluate azi la Kiev, la ora 19.00 (16.00 GMT), a anunțat un purtător de cuvânt al companiei ucrainene Naftogaz. Ministrul ucrainean al Energiei, Iuri Prodan, președintele Gazprom, Aleksei Miller, și comisarul european pentru Energie, Guenther Oettinger, au demarat, ieri, la Kiev, negocieri în încercarea de a soluționarea diferendul dintre Moscova și Kiev cu privire la livrările de gaze naturale rusești pentru Ucraina.

Discuțiile de sâmbătă s-au încheiat însă fără rezultat.

Negocierile de la Kiev survin după eșecul reuniunii de miercuri de la Bruxelles, la care Ucraina a refuzat oferta Rusiei privind un preț de 385 de dolari pentru mia de metri cubi, ceea ce ar însemna o reducere a tarifului cu 100 de dolari.

Guvernul de la Kiev s-a arătat dispus să achite doar tariful de 268 de dolari, aplicat până anul trecut în luna decembrie, notează evz.ro.

Comentează știrea

Get More
17 iunie 2014
Get More

hangsen liquid Stiri Actual : Se reiau NEGOCIERILE Rusia-Ucraina pe problema GAZELOR | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Get More http://www.estintoricantalupo.it/dekang-e-liquid/vaporizer-pipe-as-an-alternative-solution-for-smoking.asp

simply click the next internet site
18 iunie 2014
simply click the next internet site

diy e liquid Stiri Actual : Se reiau NEGOCIERILE Rusia-Ucraina pe problema GAZELOR | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online simply click the next internet site http://pos-warehouse.com/buy-hangsen-e-liquid/e-liquid-calculator-reviews-showcase-user-experience.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4204 secunde