Senatorul John McCain îi retrage sprijinul lui Trump

196
Senatorul John McCain  îi retrage sprijinul lui Trump - senatoruljohnmccaine-1476010795.jpg

Articole recomandate

Senatorul John McCain, unul dintre cei mai influenți membri ai Partidului Repu-blican, a anunțat oficial sâmbătă că nu îl mai susține pe Donald Trump în cursa pentru Casa Albă, informează AFP.

Într-un comunicat, McCain declară că prin comportamentul său de săptămâna aceasta, "care s-a încheiat cu dezvăluirea afirmațiilor sale degradante despre femei și lăudăroșenia despre agresiuni sexuale", Trump a făcut "imposibil de susținut candidatura sa, chiar și cu condiții".

Candidatul republican la președinția SUA și-a cerut scuze, vineri, după ce ziarul Washington Post a publicat o înregistrare din 2005 în care un microfon deschis din greșeală l-a surprins făcând comentarii obscene într-o discuție despre femei cu un moderator de televiziune. Chiar și cea de-a treia sa soție, Melanie Trump, și guvernatorul statului Indiana, Mike Pence - cel care ar urma să fie vicepreședinte dacă Trump este ales președinte pe 8 noiembrie - s-au declarat jigniți de cuvintele sale.

Pence nu și-a retras totuși sprijinul pentru Trump și a refuzat să dea curs unor îndemnuri de a candida în locul lui împotriva democratei Hillary Clinton.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6311 secunde