Serviciile secrete americane avertizează asupra unor posibile atacuri similare cu cel de la Moscova

194
Serviciile secrete americane avertizează asupra unor posibile atacuri similare cu cel de la Moscova - 1-1712474110.jpg

Articole de la același autor

Biroul Federal de Investigaţii (FBI) şi Departamentul pentru Securitatea Internă al SUA (Homeland Security) au cerut forţelor de poliţie locale din Statele Unite să fie în alertă în faţa posibilităţii unor atacuri similare cu cel din 22 martie de la o sală de concerte dintr-o suburbie a Moscovei, revendicat de gruparea teroristă Statul Islamic, relatează agenţia EFE.

Serviciile secrete americane sunt îngrijorate de atacurile comise atât de agenţi afiliaţi Statului Islamic, cât şi de aşa-numiţii „lupi singuratici” care vizează adunări mari de oameni pe stadioane sportive, în săli de concerte sau în lăcaşuri de cult.

În buletinul emis de FBI şi Departamentul pentru Securitate Internă şi preluat de ABC, se menţionează că atacul de la Moscova ar fi putut inspira alte persoane să comită atacuri similare pe teritoriul SUA.

Avertismentul vine înainte ca mii de persoane din SUA să se adune în public, luni, 8 aprilie, pentru a asista la o eclipsă totală de soare, care va fi vizibilă şi în Mexic şi Canada. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5801 secunde