Sex cu forța în lift

5417
Două tinere, una de 26 de ani și alta de 15, au trăit, joi, clipe de groază, după ce doi indivizi le-au forțat să întrețină relații sexuale împotriva voinței lor. Unul dintre violatori a fost deja prins, în timp ce al doilea este căutat de oamenii legii.

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost violată, joi seară, în scara blocului în care locuiește, din Constanța, autorul fiind, în prezent, căutat de polițiști.
Fapta s-a petrecut în jurul orei 21, la scurt timp după ce tânăra a intrat în scara blocului situat pe strada Soveja.
Ea s-a apropiat de ascensor, moment în care s-a trezit cu un individ necunoscut lângă ea.
Fără să-și dea seama de relele intenții ale individului, ea a intrat în lift împreună cu bărbatul.
Victima le-a povestit ancheta-torilor că bărbatul a atacat-o după ce liftul a pornit și a supus-o la perversiuni sexuale, după care a violat-o.
După ce și-a satisfăcut poftele animalice, atacatorul a oprit ascensorul și a fugit, lăsându-și victima în stare de șoc.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, subinspector Radu Croitoru, oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.
Mai mult, polițiștii au deja indicii despre violator și prinderea lui este o chestiune de timp. Pe de altă parte, tânăra a fost îndrumată către Serviciul de Medicină Legală Constanța pentru a fi examinată.

Minoră violată în propria locuință de un zugrav
Un alt viol s-a petrecut, tot joi, în Mangalia, o adolescentă în vârstă de 15 ani fiind agresată în plină zi, de un bărbat care zugră-vea casa scării în blocul în care locuia.
Fata le-a declarat polițiștilor că bărbatul a sunat la ușa aparta-mentului pentru a cere o găleată cu apă ca să pregătească varul.
În momentul în care minora s-a dus la baie să umple recipientul, individul a observat că este singură în casă și a dat buzna peste ea.
Mai mult, el a scos un cuțit pe care i l-a pus la gât și a amenințat-o că-i ia viața dacă țipă.
Agresorul a obligat-o la perversi-uni sexuale, după care a violat-o.
În timpul actului sexual, bărbatul a lăsat cuțitul din mână, el fiind luat de fată, care i l-a înfipt în șold.
Violatorul s-a speriat și a fugit din casă, iar adolescenta și-a anunțat mama care, la rândul ei, a alertat imediat polițiștii.
Bărbatul, care este din Timișoara, a fugit la locuința în care stătea, și-a făcut bagajele pentru a pleca din oraș, dar a fost prins 20 de minute mai târziu de o patrulă de Poliție și a fost dus în arestul Poliției Mangalia.
Dorin Cozac, în vârstă de 32 de ani, va fi prezentat magistraților de la Judecătoria Mangalia cu propunerea de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2721 secunde