Shakira va fi judecată pentru evaziune fiscală. Prejudiciul este de ordinul milioanelor

122
Shakira va fi judecată pentru evaziune fiscală. Prejudiciul este de ordinul milioanelor - shakira-1653579615.jpg
Renumita interpretă Shakira va fi judecată pentru evazuiune fiscală, după ce a pierdut apelul prin care încerca să evite procesul. Judecătorii au considerat că există „suficiente dovezi" pentru a o trimite în judecată pentru o presupusă fraudă fiscală, potrivit Realitatea.net


Procurorii susțin că artista comumbiană Shakira n-a plătit, în Spania, impozite de până la 14,5 milioane de euro pentru veniturile obținute între 2012 și 2014. Aceștia susțin că Shakira locuia în regiunea Catalonia, în timp ce reprezentanții vedetei pop au declarat că aceasta s-a mutat în Spania abia în 2015, se arată într-un document judiciar publicat joi citat de Reuters, scrie Mediafax.

Instanța trebuie încă să o trimită oficial în judecată și să stabilească o dată. Echipa ei juridică a declarat joi, în declarația de presă, că va continua să își apere cazul cu argumente juridice solide.


„Comportamentul Shakirei în materie fiscală a fost întotdeauna impecabil în toate țările în care a trebuit să plătească impozite și a urmat recomandările celor mai buni specialiști și consilieri", se arată în declarație.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3608 secunde