Și-a doborât propriul record! Președintele SUA, hiperactiv pe Twitter

140
Și-a doborât propriul record! Președintele SUA, hiperactiv pe Twitter - ddd-1579768035.jpg

Articole recomandate

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, și-a doborât miercuri recordul personal de activitate pe Twitter într-o singură zi, de când a ajuns la Casa Albă, cu 142 de tweet-uri și retweet-uri, transmite Agerpres. Informația a fost furnizată de portalul Factbase, care monitorizează activitatea pe Twitter a liderului american și care a precizat că s-au înregistrat 124 de retweet-uri și 18 postări.

Anteriorul record al lui Trump, de 123 tweet-uri și retweet-uri, fusese stabilit pe 12 decembrie, însă recordul său absolut, de 161 de mesaje, datează dinainte de a ajunge la Casa Albă, din 5 ianuarie 2015.

Recordul de miercuri a coincis cu prima zi de acuzații din partea opoziției democrate în procesul politic desfășurat împotriva lui Trump în Senat, care s-ar putea finaliza, deși este improbabil, cu destituirea președintelui. Tocmai pe acest subiect s-au axat în mare parte și tweet-urile și retweet-urile liderului american de-a lungul unei zile începute la Davos, în Elveția, și încheiate la Washington.

În afara impeachement-ului, Trump a postat pe subiecte precum comerțul și China, alegerile primare din Partidul Democrat sau Campionatul Mondial de Fotbal din 2026, care va fi găzduit de SUA împreună cu Mexicul și Canada. De asemenea, postările sale au mai vizat Forumul Economic Mondial de la Davos, imigrația sau noul acord de liber schimb nord-american (USMCA).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.266 secunde