Şi-a lăsat familia pentru o refugiată din Ucraina, iar acum s-au despărţit

224
Şi-a lăsat familia pentru o refugiată din Ucraina, iar acum s-au despărţit - ucraina-1664543127.jpeg
Şi-a lăsat familia pentru o refugiată din Ucraina, iar acum s-au despărţit. După doar patru luni de relație, britanicul Anthony Garnett și-a dat seama că a făcut greșeala vieții sale atunci când și-a abandonat iubita și copiii pentru tânăra pe care o primise în gazdă.


Şi-a lăsat familia pentru o refugiată din Ucraina, iar acum s-au despărţit. Povestea britanicului și a refugiatei a făcut înconjurul lumii și mulți au blamat-o pe tânără, numind-o “spărgătoare de case”.


Anthony a părăsit-o pe Lorna, femeia cu care avea o relație de zece ani și doi copii, pentru Sofiia, o refugiată din Ucraina pe care cuplul a primit-o cu drag în casa lor la începutul lunii mai.


Iubita britanicului a trecut prin momente grele, ea a povestit atunci că Sofiia a început să poarte “topuri decoltate prin casă și să se dea cu ruj roșu atunci când Anthony se întorcea de la serviciu”. După două săptămâni, când Lorna i-a cerut Sofiiei să părăsească locuința, bărbatul i-a spus că o va urma pe refugiată.

Tony și Sofiia s-au mutat în casa mamei lui, iar bărbatul a renunțat chiar și la job-ul său atunci când femeia s-a îmbolnăvit, pentru a avea grijă de ea.Citește mai departe


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3898 secunde