Siria: Rusia prelungește până sâmbătă seara armistițiul de la Alep

209
1
Siria: Rusia prelungește până sâmbătă seara armistițiul de la Alep - alep-1476978516.jpg

Articole recomandate

Rusia a fost de acord să prelungească până sâmbătă seara armistițiul de la Alep, raliindu-se unei promisiuni a armatei siriene, a declarat purtătorul de cuvânt al Biroului ONU pentru coordonarea afacerilor umanitare (OCHA), Jens Laerke, relatează Agerpres.ro.



"Rusia a spus ONU că va institui o pauză de 11 ore pe zi, timp de trei zile, începând de astăzi, joi", a afirmat Jens Laerke.

"Cu toate acestea, deoarece ONU nu poate să înceapă evacuările medicale până vineri (...), am solicitat o prelungire a pauzei umanitare până luni, inclusiv", a spus el, precizând că așteaptă răspunsul Moscovei.

Armata siriană a afirmat miercuri seara că armistițiul umanitar de la Alep va dura trei zile.

Potrivit Moscovei, această "pauză umanitară" va permite evacuarea civililor și a combatanților care doresc să părăsească rândurile rebelilor din Alep. Înainte de această pauză, Moscova a anunțat marți oprirea raidurilor sale aeriene și a celor lansate de armata siriană.



Comentează știrea

costica
20 octombrie 2016
Tocmai ai făcut o mare descoperire!

Aici este provocarea anului!Oferim tuturor cel mai nou sistem de colaborare part-time la domiciliu! Castiguri garantate prin contract de comision! Activitatea este usoara si relaxanta! Oamenii au inceput deja sa castige bani! Cereti chiar acum mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3964 secunde