SITUAȚIE ALARMANTĂ! Opt morți în timpul unor tornade care au lovit nordul Texasului

35
SITUAȚIE ALARMANTĂ! Opt morți în timpul unor tornade care au lovit nordul Texasului - tornadasua01c0bc53e03d-1451205752.jpg

Articole recomandate

Cel puțin opt persoane și-au pierdut viața în timpul unor tornade care au lovit nordul statului Texas, au informat sâmbătă seara autorități și mass media americane, transmite duminică AFP.


O tornadă a lovit în jurul orei locale 18:45 (00:45 GMT, duminică) orășelul Garland (Texas). "Sunt cinci decese confirmate. Mașini, case și apartamente din zonă au fost grav avariate", au declarat autoritățile. Decesele "au fără îndoială legătură cu faptul că mașinile au fost prinse în tornadă", au adăugat autoritățile într-un comunicat în care se face referire și la un număr neprecizat de răniți.

Alți trei oameni au fost uciși în intemperiile produse în Collin County (Texas), a transmis Dallas Morning News. Locuitorii citați de ziar au declarat că zona a fost lovită de cel puțin patru tornade.

Milioane de locuitori din sudul Statelor Unite încercau sâmbătă să revină la o viață normală după o serie de tornade care au făcut cel puțin 17 morți în Mississippi, Tennessee și Arkansas, conform celui mai recent bilanț prezentat de autorități.

În contextul în care în acest sfârșit de săptămână sunt așteptate în continuare furtuni și precipitații puternice în centrul Statelor Unite, serviciile de meteorologie au atras atenția că ar putea exista întârzieri ale curselor aeriene, iar șoselele ar putea fi inundate în această perioadă de vacanțe.

ORA 06.19 Intemperii în SUA: Patru morți într-o tornadă lângă Dallas

Patru persoane și-au pierdut viața într-o tornadă care a lovit sâmbătă orașul Garland, în apropiere de Dallas (Texas), au informat mass-media americane, scrie AFP.

Tornada a distrus mai multe clădiri din micul oraș situat la vreo 20 de kilometri nord-est de Dallas, potrivit posturilor americane de televiziune ABC și CNN, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 27 Decembrie 2015
Stire din Actual : ISIS recrutează...pe Facebook!
Duminică, 27 Decembrie 2015
Stire din Actual : PREMIERĂ! Legislație antiteroristă!
Duminică, 27 Decembrie 2015
Stire din Actual : Explozie pe aeroport! Cinci avioane avariate
Pagina a fost generata in 1.6256 secunde