ȘOC la Moscova: Doi oameni au murit după ce un elev a intrat cu o pușcă în instituție

78
ȘOC la Moscova: Doi oameni au murit după ce un elev a intrat cu o pușcă în instituție - atentatcubombasiatacarmatlaosloo-1391431848.jpg
Un elev a intrat cu o pușcă în liceul din Moscova în care învăța acesta, a deschis focul asupra unui polițist și a luat ostatici peste 20 de copii, relatează Russia Today, în pagina electronică. Bărbatul a intrat în clădire cu o armă și l-a ucis pe polițistul care a încercat să îl oprească. Ulterior bărbatul i-a eliberat pe cei mai mulți dintre elevi.


Poliția rusă a anunțat luni că l-a neutralizat pe bărbatul care a luat ostatici mai mulți elevi într-o școală din Moscova, incident care s-a soldat cu moartea a două persoane, un polițist și un profesor.


Potrivit poliției, autorul atacului ar fi un elev. Anterior, presa anunțase că acesta este tatăl unuia dintre elevi.


Tânărul a intrat în școala situată în nord-estul Moscovei amenințându-l pe gardian cu o pușcă, după care s-a îndreptat spre laboratorul de biologie. 


Gardianul a reușit să cheme poliția, iar când agenții au sosit la fața locului, tânărul a deschis focul asupra lor și l-a ucis pe unul dintre ei, iar pe altul l-a rănit.


Bărbatul a luat ostatici 29 de elevi în vârstă de 15 ani în laboratorul de biologie, dar la scurt timp i-a eliberat pe mare parte dintre ei, potrivit poliției. Ceilalți elevi au fost evacuați din școală. Tânărul nu a făcut nicio revendicare și a fost scos din clădire de forțele de securitate, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6045 secunde