ȘOCANT! La ce sunt supuse femeile și fetele yazidi de către teroriștii Statului Islamic

572
1
ȘOCANT! La ce sunt supuse femeile și fetele yazidi de către teroriștii Statului Islamic - rtxmumj-1413362960.jpg

Articole recomandate

Secretarul american de stat John Kerry a denunțat tratamentul "abject" la care sunt supuse femeile și fetele yazidi de către gruparea teroristă Statul Islamic, care își revendică practica de a le vinde ca sclave, relatează AFP, citată de Agerpres. Statul Islamic susține în ultima ediție a revistei sale de propagandă, Dabiq, că le-a oferit combatanților săi ca recompensă de război femeile și fetele yazidi capturate în nordul Irakului, lăudându-se că a restabilit sclavia.

"Statul Islamic revendică în prezent cu mândrie răpirea, punerea sub sclavie, violarea, obligarea la căsătorie și vânzarea câtorva mii de femei și fete, unele în vârstă de doar 12 ani. SI justifică tratamentul abject la care supune femeile și fetele pretinzând că aceasta se face cu binecuvântarea religiei. Fals. Complet fals. Statul Islamic nu reprezintă islamul. Statul Islamic reprezintă partea cea mai rea a umanității", a precizat Kerry într-un comunicat, scrie jurnalul.ro.

Comentează știrea

george
16 octombrie 2014
cele mai noi locuri de munca

Cele mai noi locuri de munca, la domiciliu ca operator on-line cu contract legal si posibilitati de castig nelimitate.pentru detalii trimiteti textul< Info> la adresa de e-mail:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6414 secunde