Șocant! O femeie în negru, cu un cap de copil în mână, a terorizat Moscova

323
2
Șocant! O femeie în negru, cu un cap de copil în mână, a terorizat Moscova - femeierusiasocant-1456752664.jpg

Articole recomandate

Un incident șocant a avut loc luni dimineață în Moscova. O femeie suspectată că a ucis o fetiță a fost văzută cu capul copilului în mână, în fața unei stații de metrou. Imaginile șocante au circulat pe rețelele de socializare.

O stație de metrou din Moscova a fost închisă după apariția femeii, care avea în mână capul unui copil, scrie Russia Today. Martorii spun că femeia striga "Allahu Akbar!".

Potrivit LifeNews, victima este o fetiță de trei-patru ani, cunoscută sub numele de Nastya M. Trupul ei decapitat a fost descoperit de poliția moscovită într-un apartament incendiat din capitala Rusiei, de unde pompierii au reușit să salveze câteva persoane.

Ulterior, suspecta a apărut lângă stația de metrou Oktyabrskoye Polye din nord-vestul Moscovei. Ea a scos capul din geantă și a început să țipe că a ucis copilul.

Suspecta, despre care se crede că ar fi fost bona fetiței, a fost reținută de poliție, care nu a precizat dacă tratează incidentul ca pe unul terorist.

Autoritățile ruse au precizat că femeia este o imigrantă dintr-un stat central asiatic, în vârstă de 30-40 de ani.

Comentează știrea

Hollywood
1 martie 2016
Sunteți proști la Cuget Liber?

Ce caută în articol o fotografie a forțelor speciale franceze ?

Hollywood
1 martie 2016
@Carmen Mocanu

O să iau legătura cu Gelu și Dumitrița, să le spun ce aiureli postați în ediția online. V-am dat un semnal de dimineață și fotografia articolului este aceeași. Pe bune? Dați și leafă pentru căcaturile astea? Vreau și eu la ZCL

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Februarie 2016
Stire din Actual : Apple refuză colaborarea cu FBI
Pagina a fost generata in 0.5792 secunde