ȘOCANT! Și-au vândut bebelușul ca să își cumpere un iPhone și o motocicletă

114
ȘOCANT! Și-au vândut bebelușul ca să își cumpere un iPhone și o motocicletă - iphone-1457704399.jpg

Articole recomandate

Doi chinezi care formau un cuplu au fost condamnați în cursul acestei săptămâni în China după ce și-au vândut pe internet bebelușul de 18 zile. Cu banii obținuți pe fetiță și-au cumpărat un iPhone și o motocicletă, relatează vineri directmatin.fr.



Acum un an, bărbatul din orașul Tong'an, confruntat cu dificultăți financiare, s-a hotărât să își vândă fetița pe internet, fără să spună mamei. A găsit repede un cumpărător, care dorea să ofere bebelușul surorii sale. Cei doi bărbați au căzut de acord asupra sumei de 23.000 de yuani (3.200 de euro), bani cu care tatăl a achiziționat telefonul și motocicleta.

La scurt timp după ce a aflat de vânzarea copilului său, mama a plecat din oraș, fiind în cele din urmă arestată de poliție. "Și eu am fost adoptată și mai multe persoane din satul meu și-au trimis mereu copiii altor familii pe perioada școlii. Chiar nu știam că acest lucru este ilegal", a spus tânăra de 19 ani anchetatorilor.

Femeia a fost condamnată la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare, în timp de bărbatul va ispăși trei ani de închisoare cu executare. Bebelușul a fost deocamdată lăsat în grija surorii cumpărătorului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7061 secunde