Şofer cercetat pentru furt, după ce a alimentat și plecat din benzinărie fără să plătească

248
Şofer cercetat pentru furt, după ce a alimentat și plecat din benzinărie fără să plătească - furt-1655218927.jpg

Articole de la același autor

Şoferul unui autovehicul de mare tonaj este cercetat pentru furt după ce a plecat dintr-o benzinărie din municipiul Râmnicu Sărat, unde a alimentat, fără a plăti carburantul, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău, potrivit Digi24


Potrivit sursei citate, poliţiştii au reuşit să-l identifice şi să recupereze prejudiciul în valoare de circa 2.700 de lei.

"În seara de 10 iunie a.c , poliţiştii au fost sesizaţi de angajatul unei staţii PECO din municipiul Râmnicu Sărat cu privire la faptul că o persoană a alimentat la acea unitate şi a plecat fără să achite contravaloarea combustibilului. Contravaloarea cantităţii de combustibil a fost de aproximativ 2.700 de lei. Poliţiştii au depistat în trafic ansamblul de vehicule, pe DN2 E85, iar cu ocazia cercetărilor efectuate a reieşit faptul că în seara respectivă şoferul unui camion de mare tonaj, în vârstă 48 de ani, s-ar fi deplasat cu autocisterna, ar fi alimentat şi ar fi părăsit staţia PECO fără să achite. Prejudiciul a fost astfel recuperat", se arată într-un comunicat de presă remis marţi AGERPRES.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3988 secunde