Șofer constănțean REȚINUT! S-a urcat BEAT LA VOLAN și a băgat două victime în spital!

219
Șofer constănțean REȚINUT! S-a urcat BEAT LA VOLAN și a băgat două victime în spital! - 21iansoferretinut-1579599719.jpg

Articole de la același autor

Anchetatorii constănțeni au reținut, astăzi, un bărbat de 36 de ani, care a provocat un accident rutier, după ce s-a urcat beat la volan. În urma accidentului, două persoane au fost rănite, dintre care una grav.

Potrivit oamenilor legii, incidentul rutier a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 17 spre 18 ianuarie, în jurul orei 2.50, pe strada Baba Novac din municipiul Constanța. Șoferul era sub influența băuturilor alcoolice – testarea ulterioară a evidențiat o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, și conducea pe strada Baba Novac, dinspre B-dul Aurel Vlaicu. Ajuns la intersecția cu strada Dezrobirii, prevăzută cu semafor electric, nu a oprit – de menționat că semaforul era pe galben intermitent. 


El a intrat în plin într-un autoturism oprit la trecerea de pietoni, iar mașina lovită a ricoșat într-un pieton care trecea prin fața mașinii.

În urma incidentului, pietonul în vârstă de 43 de ani a ajuns în stare gravă la spital. Rănit a fost și pasagerul din dreapta față din primul autoturism, un bărbat de 35 de ani. Astăzi, șoferul considerat responsabil de producerea accidentului a fost reținut, urmând să fie dus în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
Stire din Eveniment : Accident grav azi-noapte, în Constanța
Marţi, 21 Ianuarie 2020
Stire din Eveniment : A intrat în coliziune cu un copac
Pagina a fost generata in 0.2832 secunde