Șoferii străini vor plăti o taxă pe autostradă, în GERMANIA

247
Șoferii străini vor plăti o taxă pe autostradă, în GERMANIA - autostradaingermania-1414763109.jpg

Articole recomandate

Guvernul de la Berlin vrea să introducă o taxă de autostradă pentru mașinile care nu sunt înmatriculate în Germania. Potrivit oficialilor de la Berlin, vignieta ar putea costa 130 de euro pe an. Oficialii din landul Bavaria s-au plâns guvernului federal de la Berlin că ei nu colectează taxe de drum, în timp ce vecinii lor din Austria și Elveția adună bani frumoși de la străinii care le tranzitează țările. În consecință, guvernul de la Berlin a decis să introducă plata unei vigniete pentru străini.

"Am căzut de acord că este îndreptățit să introducem o taxă pe folosirea infrastructurii care se va aplica vehiculelor străine care circulă pe autostrăzi", a declarat Alexander Dobrindt, ministrul Transporturilor din Germania.

Ministrul Transporturilor de la Berlin a precizat că fiecare ban va fi cheltuit pentru refacerea și întreținerea infrastructurii.

"Cercetările noastre arată că trebuie să ne așteptăm la o creștere a traficului de marfă cu 40% în următorii 15 ani. Aceast lucru va necesita o creștere a cheltuielilor de întreținere și costuri suplimentare pentru dezvoltarea infrastructurii", a afirmat Alexander Dobrindt. Noua taxă va intra în vigoare în 2016 și ar urma să aducă la bugetul federal 2,5 miliarde de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Ceață pe Autostrada A2
Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : TRAFIC DEVIAT PE AUTOSTRADA SOARELUI
Duminică, 12 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Atenție, șoferi! Ceață pe Autostrada A2
Pagina a fost generata in 1.0944 secunde