Soldații americani de la Deveselu au luat parte la convorbirea de Crăciun cu Joe Biden

93
Soldații americani de la Deveselu au luat parte la convorbirea de Crăciun cu Joe Biden - bidensoldatideveselu-1640611629.jpg
Președintele american Joe Biden și soția sa, Jill, au avut o întâlnire virtuală în ziua de Crăciun cu soldații americani aflați în baze militare de pe și din afara teritoriului Statelor Unite. Printre cei care au luat parte la convorbirea în sistem video-call s-au numărat și militari americani de la Baza Deveselu, unde se află scutul antirachetă, scrie Politico.

Soții Biden, „păziți” de Commander, puiul de ciobănesc german care s-a alăturat familiei prezidențiale, au stat de vorbă sâmbătă, dintr-un salon al Casei Albe, cu soldați americani aflați în baze internaționale - în Qatar, Bahrain, România -, dar și pe teritoriul SUA, în Colorado, potrivit Politico.

Din România au luat parte la întâlnirea virtuală soldați aparținând US Navy, aflați în baza militară de la Deveselu, care adăpostește scutul antirachetă.

„Am spus în repetate rânduri că avem multe obligații ca națiune, dar una este cu adevărat sfântă: să-i pregătim și să-i echipăm cum trebuie pe cei pe care îi trimitem în calea pericolului și să avem grijă de voi și de familiile voastre cât timp sunteți plecați și când vă întoarceți acasă. Datorită vouă, care sunteți plecați, americanii de pe întreg cuprinsul țării pot petrece azi cu cei dragi”, a declarat Joe Biden.



Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2585 secunde