Solistul trupei “Rammstein”, acuzat de agresiune sexuală de zece femei

254
Solistul trupei “Rammstein”, acuzat de agresiune sexuală de zece femei - untitleddesign159-1685899423.png
Shelby Lynn nu mai este singura care îl acuză pe solistul şi liderul grupului german Rammstein, Till Lindemann, că a drogat-o şi apoi a agresat-o sexual. De vineri, mass-media germană a relatat că mai mult de zece mărturii similare vorbesc despre „Sistemul Lindemann”, potrivit unui articol de pe prima pagină a cotidianului local Süddeutsche Zeitung.


Toate aceste tinere susţin că s-au regăsit în aceeaşi situaţie ca Shelby Lynn, admiratoare irlandeză al formaţiei Rammstein, care mărturisese pe Twitter la sfârşitul lunii mai că a fost drogată şi agresată de Till Lindemann, pe 22 mai, în timpul unei petreceri private după un concert al trupei la Vilnius.


În investigaţiile efectuate de presa germană, aceste victime descriu un „sistem de prădători sexuali” instituit de cântăreţ şi de ceilalţi membri ai grupului care le-ar permite să profite de tinere, drogate şi/ sau îmbătate, prin faptul că le invitau seara, în cabinele lor, după concerte.


În mărturiile lor, tinerele intervievate au explicat că au fost abordate de echipa Rammstein, fie pe Instagram, fie în timpul concertelor. Unele victime precizează că li s-a cerut să trimită fotografii cu ele înainte de eveniment şi să fie bine îmbrăcate.


„Toate mărturiile vorbesc despre acelaşi mod de a acţiona. O victimă a spus că i s-a oferit clar o relaţie sexuală cu Till Lindemann în timpul unui concert, în schimbul unei invitaţii în culise", precizează jurnalistul german, Daniel Drepper.


Dacă Shelby Lynn susţine că a fost audiată de autorităţile lituaniene, deocamdată nu a fost deschisă nicio investigaţie.


Pe Twitter, Rammstein s-a apărat împotriva acuzaţiilor aduse lui Till Lindemann.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2142 secunde