Soluțiile românilor pentru a evita să plătească bagajul la cală

340
1
Soluțiile românilor pentru a evita să plătească bagajul la cală - bagaj-1670166289.jpg

Articole de la același autor

Românii obișnuiesc să călătorească cu avionul destul de des, din diferite motive, fie pentru a vizita alte țări sau destinații, fie pentru a pleca din străinătate pentru a petrece sărbătorile aici. 


Astfel încât, bagajul de cală ajunge să reprezinte o adevărată problemă, mai ales dacă acesta include cadouri.

Este discuția purtată de o româncă pe internet, care întreabă dacă ar fi o soluție mai puțin costisitoare să trimită bagajele prin curier la Barcelona.


„Ca să evit costurile pentru bagaj de cală, la avion și eventuala pierdere a acestui bagaj, l-aș trimite cu o firmă de autocare, care are și servicii de curierat. Din București, la Barcelona.

Ce părere aveți? Dacă aveți cunoștință de astfel de firme, vă rog să-mi spuneți”, a scris femeia pe Facebook, pe un grup numit Vacanțe sub 500 de euro.Citește mai departe


Comentează știrea

globetrotter
5 decembrie 2022
tot romanul in vacanta si libere

Romanii pleaca in general la munca ,rude si bineinteles o mica parte in vacanta cu imprumuturi la banci ,salarii nemeritate ,spagi sau smangleli .Observ in ultimul timp o tendinta a presei de a insista pe bunastarea romanilor care pleaca tot timpul in vacante chiar acum in recesiune ,pare mai mult o sarcina trasata de politicienii corupti ptr a scoate ochii cu buna lor guvernare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8972 secunde