Deznodământul unei alte tragedii rutiere

Soț și soție - morți, fiu de doi ani - în comă, fată de 15 ani - rănită grav

1216
O altă tragedie s-a consumat, ieri, pe drumurile din județul Constanța.
O familie - soț, soție și doi copii minori - a fost distrusă într-un accident deosebit de grav între localitățile Mircea Vodă și Satu Nou.
Cei doi soți au murit pe loc, iar copiii lor au fost transportați în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Iadul s-a deschis, ieri, pe drumul ce leagă localitățile Mircea Vodă și Satu Nou, din județul Constanța. O porțiune de drum, parcă blestemată, în care, frecvent, au loc adevărate carnagii.
Graba unei familii din Constanța, care se întorcea spre casă, a dus la producerea unei adevărate tragedii. Mașina Volkswagen Passat, cu numărul de înmatriculare CT-41-MAV, condusă de Viorel Marin, de 43 de ani, din Constanța, a intrat în depășirea unei coloane de mașini, chiar dacă vizibilitatea era scăzută, iar drumul umed, din cauza ploii. Ceea ce s-a întâmplat în următoarele momente întrece orice scenariu al vreunui film de groază. Volkswagenul, care circula cu o viteză considerabilă, s-a pomenit în fața sa, pe contrasens, cu un autotren. Șoferul lui nu a mai avut timp să frâneze sau să evite în vreun fel impactul. Autoturismul a intrat direct sub mașina de mare tonaj, epuizând drastic șansele de supraviețuire ale acelora care se aflau în mașină.
Cei doi ocupanți ai scaunelor din față, soț și soție, respectiv Viorel Marin și soția sa, Florentina, de 39 de ani, au murit pe loc. Pe bancheta din spate se aflau copiii lor, un băiețel de doi ani, Tudorel, și o fată de 15 ani, Nicoleta.
S-a anunțat tragedia la 112, iar echipaje de Poliție, cât și cele ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța și ale Serviciului de Ambulanță Constanța s-au deplasat de urgență la fața locului.
Din păcate, în cazul celor doi soți, medicii au fost nevoiți să constate decesul, iar cei doi copii au fost transportați de urgență la spital, băiețelul, în comă de gradul trei, iar adolescenta în comă de gradul unu.
Aseară, medicii de la Secția Resuscitare a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța îi dădeau șanse minime de supraviețuire minorului de doi ani, pe când fata de 15 își revenise și era supusă investigațiilor medicale amănunțite.
Circulația rutieră în zonă a fost blocată timp de aproape trei ore, perioadă în care coloanele de mașini se întindeau pe aproximativ 10 kilometri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8814 secunde