Soţia liderului nord-coreean, Ri Sol Ju, la prima apariţie publică după cinci luni

116
Soţia liderului nord-coreean, Ri Sol Ju, la prima apariţie publică după cinci luni - sotia-1643816389.jpg

Articole recomandate

Soţia liderului nord-coreean Kim Jong Un, Ri Sol Ju, a apărut, miercuri, în media de stat, pentru prima dată în ultimele cinci luni, în condiţiile în care familia conducătorului de la Phenian a stat departe de ochii publicului în timpul pandemiei, relatează agenţia Reuters, consultată de Agerpres.

Kim şi Ri au asistat la un spectacol artistic la teatrul Mansudae din capitala nord-coreeană, cu prilejul sărbătoririi anului nou lunar, potrivit agenţiei oficiale de ştiri KCNA.

Ri Sol Ju a mai fost văzută în public pe 9 septembrie anul trecut, la aniversarea fondării, în 1948, a Republicii Populare Democrate Coreene - denumirea oficială a Coreii de Nord -, când a fost împreună cu soţul ei în vizită la Palatul Soarelui Kumsusan, unde se află trupurile îmbălsămate ale tatălui şi bunicului lui Kim.

„Când Kim a apărut în sală alături de soţia sa, Ri Sol Ju, întâmpinaţi de muzică, publicul a izbucnit în urale”, a consemnat KCNA.

După spectacol, cuplul a urcat pe scenă pentru a da mâna şi a se fotografia cu artiştii.

Ri a intrat mai demult în atenţia publicului internaţional, când îşi însoţea soţul la evenimente sociale, de afaceri şi chiar militare, după ce predecesorul lui Kim, tatăl său Kim Jong Il, fusese văzut foarte rar în public în compania soţiei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4445 secunde