Soțiile militarilor se dezbracă pentru a împiedica sinuciderile celor pe care îi iubesc

516
Soțiile militarilor se dezbracă pentru a împiedica sinuciderile celor pe care îi iubesc - femei-1349860905.jpg

Articole de la același autor

Campania "Luptând cu pieptul gol" are ca scop scăderea numărului de sinucideri în rândul militarilor întorși din război și a fost inițiată de către Ashley Wise. Tânăra a pozat goală, cu brațele și spatele acoperite de mesaje încurajatoare pentru soțul ei. Imaginile topless servesc pentru a atrage atenția asupra militarilor care se luptă cu stresul post-traumatic și alte leziuni ale războiului.
Această manifestare a luat amploare acum câteva luni, mai exact în aprilie, când Ashley se lupta pentru a-și ajuta soțul, militar în armata marină, care suferea de stres post traumatic. Nimeni nu a luat-o în seamă, deși situațiile de acest gen sunt frecvente, așa că a decis: "Poate o femeie dezbrăcată ar primi mai multă atenție", a spus Ashley pentru dailynews.
La scurt timp, proiectul ei a dat roade, câștigând peste 3.500 de fani și alte soții de militari i-au urmat exemplul, pozând, de asemenea, goale.
Unul dintre cele mai emoționante mesaje folosite de Ashley în această campanie este: "Frânt în luptă, rănit în război, dragostea mea este veșnică - asta pot sa-ți jur! Eu voi face să dispară țipetele tale tăcute, îți voi vindeca sufletul rănit, până când vei fi din nou, iubitul meu, întreg!".
Potrivit unui raport oficial, publicat pe data de 15 iulie, în rândul militarilor americani s-a înregistrat câte o sinucidere în fiecare zi a acestui an: 154 de cazuri în 155 de zile. Aceste situații apar din cauza lipsei tratamentului necesar în caz de stres post-traumatic, dar și a problemelor financiare cu care se confruntă familiile.

Vezi AICI imaginile campaniei


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Social : "Prea rebel să fii condus!"
Vineri, 07 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Stop incendiilor!
Pagina a fost generata in 0.4735 secunde