Spionul care i-a trimis din greșeală un sms islamistului pe care îl fila

449
2
Spionul care i-a trimis din greșeală un sms islamistului pe care îl fila - spion-1507967555.jpg

Articole recomandate

Un agent al Serviciului Central francez de Informații Teritoriale (SCRT) i-a trimis din greșeală unui islamist pe cale îl fila un sms care îi era adresat de fapt unui coleg, relatează M6 Info, citat de News.ro.


Eroarea s-a produs în urmă cu o săptămână. Agentul a vrut să îi trimită un mesaj unui coleg din celula operațională și tehnică a SCRT, cu detalii despre cel filat: un islamist prozelit, care locuiește în Ile-de-France și se află și sub supravegherea Direcției Generale de Securitate Internă. Însă agentul a greșit destinatarul și a expediat sms-ul chiar la cel filat, notează M6 Info, citând surse din cadrul Ministerului francez de Interne.

Bărbatul aflat sub supraveghere l-a sunat pe agent câteva minute mai târziu pentru a-I spune cât de incompetent este, iar zilele următoare islamistul a avertizat mai mulți interlocutori cu care a discutat la telefon că sunt "ascultați".



Comentează știrea

Ismail via brussel
14 octombrie 2017
Haaa haaa

Eu cred că a fost intetionat și nu din greșeală spioni sunt bine instruiți și au minte lucidă , ascultarea telefoanelor și tot ce scrie pe Google și ce te uiți pe YouTube an fișierul FBI ești caracterizat de făt ce ești tu și ce vrei , păcat că nu mai sunt telefoane publice sau fara taxe sau telegrame suntem antro tehnologie anvasata CNP te reprezintă că sclav nr.de telefon te reprezintă pas cu pas , Facebook te reprezintă după căutare interpol , alimentare a la internet e fișierul tau la SRI.o persoana care nare tel ,nare internet nare pagini despre el ași dorește mai departe de lume sau ......

Ismail via brussel
14 octombrie 2017
!!!

Islamizarea nu acautat Raul și America Rusia și Lideri Mondiali chiar daca negocierile pe cale amiabilă bussines nu au succes recurg la intenționați războaielor , să ne uităm an urma că conflictele erau antre țările arabe pe resurse naturale și hop invenția pe 11septembri an ce an sa inventat cu cele 3 turnuri , porma cu cadafi porma cu yrakul porma cu SYRYA lupii din spatele surselor naturale oblica presă internațională islamizarea ,pai de ce crezi că teroriști produc cestul din cauza lupilor Americani acum jihadisti iss e o rețea care vor sa domina țările anvecinate sunt 3 tipuri Americani Jihadisti și cei care au teritoriul lor cu resurse petroliere , Libia a fost o tara de miere și acum e o tara de dude . Conflictele este cum a fost germani peste alte tari și Russian peste alte tarii asai și America și gruparea jihadisti iss peste alte tari ,sunt și alte tari an umbra care da ordinul ex . Israel ,Turcia , Anglia ,etc. Istoria nu are sfârșit chiar și după al 3 război mondial .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8024 secunde