SRI / România a expulzat doi cetățeni arabi care plănuiau atentate în numele Jihadului

97
SRI / România a expulzat doi cetățeni arabi care plănuiau atentate în numele Jihadului - islamicjihad-1369392451.jpg

Articole recomandate

Doi cetățeni străini au fost declarați persoane indezirabile în România pentru 15 ani ca urmare a implicării în activități de sprijin financiar și propagandistic pentru grupări de orientare jihadistă care activează în Orientul Mijlociu.


"Doi cetățeni străini au fost declarați persoane indezirabile în România pentru o perioadă de 15 ani, ca urmare a implicării în activități de sprijin financiar și propagandistic în favoarea unor grupări de orientare jihadistă care activează în Orientul Mijlociu. Cei doi s-au implicat în facilitarea intrării ilegale în România a unor persoane provenite din zone cu problematică teroristă activă și Serviciul a stabilit că cei în cauză au sprijinit inclusiv financiar prezența în România a unor persoane cu atitudine radicală", a spus Sorin Sava, purtător de cuvânt al SRI.


El a precizat că aceștia au avut activități în urma cărora unele persoane aflate în România și-au manifestat acceptul de a deveni martiri, intenționând să participe la luptele armate alături de grupări teroriste care activează în Orientul Mijlociu, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5436 secunde