Statele Unite i-au spionat pe președinții Mexicului și Braziliei

73
1

Articole recomandate

Statele Unite au spionat comunicațiile președintelui brazilian Dilma Rousseff și pe cele ale actualului președinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, în perioada în care acesta era candidat la președinție, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane. 

Într-un document prezentat de televiziunea braziliană Globo, Agenția Națională de Securitate (NSA) încearcă să "înțeleagă mai bine metodele de comunicare și interlocutorii" lui Rousseff și ai colaboratorilor săi, grație unui program care permite accesul la toate conținuturile vizitate de președinte pe Internet.

Spionarea lui Nieto, care a preluat puterea în Mexic în decembrie, a avut loc în timp ce acesta era candidatul favorit la alegerile prezidențiale. NSA a interceptat, de asemenea, mesaje electronice și mesaje telefonice, în special pe cele în care candidatul vorbea despre numele eventualilor săi miniștri.

Comentează știrea

christian louboutin daffodile pumps
28 februarie 2014
christian louboutin daffodile pumps

christian louboutin wedding shoes fake Stiri Actual : Statele Unite i-au spionat pe președinții Mexicului și Braziliei | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin daffodile pumps http://dnncms.plazapm.com/images/christian-louboutin-sale-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3811 secunde