Statele Unite, noi sancțiuni, orientate spre gigantul rus Gazprom

168
2
Statele Unite, noi sancțiuni, orientate spre gigantul rus Gazprom - gaz-1439021156.jpg

Articole recomandate

Statele Unite au impus noi sancțiuni, orientate spre gigantul de gaz rus Gazprom. Acest lucru este menționat în documentul emis de Registrul Federal al SUA, informează Agerpres.ro.



Gazeta.ru notează că SUA impun sancțiuni contra unei entități fără personalitate juridică pentru prima dată. În acest caz, sancțiunile sunt îndreptate spre câmpul de gaze naturale și condensate Iujno-Kirinskoe.

Armenpress precizează că orice producție americană și în primul rând echipamentele high-tech sunt interzise de a fi distribuite în acest câmp în virtutea sancțiunilor.

În plus, echipamentele care sunt deja cumpărate nu pot fi livrate câmpului de gaze naturale și condensate Iujno-Kirinskoe. Astfel, constrângerile se referă nu numai la Gazprom, dar și la toate celelalte companii unde echipamentele americane pot fi transferate.



Comentează știrea

mariana
8 august 2015
incearca

O sansa pentru toti! De ce sa nu iei in considerare o oportunitate foarte serioasa si reala prin care sa castigi mai multi bani in timpul liber? Activitatea este usoara si eleganta, plus ca nu e nevoie sa recrutezi oameni in retea. Trebuie doar sa te implici cu seriozitate si sa-ti cladesti un viitor mai bun. Cere acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

adi
9 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Octombrie 2014
Stire din Actual : Chișinăul va prelungi contractul cu Gazprom
Pagina a fost generata in 0.377 secunde