Statul Islamic se pregătește de atentate teroriste în masă

250
2
Statul Islamic se pregătește de atentate teroriste în masă - statislamic1438939443-1439042107.jpg

Articole recomandate

Membri ai serviciilor de informații americane au avertizat că Statul Islamic ar putea lucra la construirea de arme cu care să comită atentate teroriste în masă.



Vorbim despre o îndepărtare considerabilă de la strategia actuală de încurajare a atacurilor așa-zișilor lupi singuratici, cu relativ puține victime, a dezvăluit un oficial din interiorul agențiilor secrete, scrie ziare.com.

Până acum, organizația radicală s-a concentrat pe atacuri mai puțin ambițioase, care implicau unul sau un grup restrâns de teroriști cu arme destul de slabe. În schimb, al Qaida din Peninsula Arabă era văzută de serviciile americane drept mai capabilă și mai axată pe atentate cu număr mare de morți, cum ar fi deturnarea de avioane civile. În prezent, părerea agențiilor secrete din SUA este divizată, arată CNN.


Comentează știrea

Roxana
8 august 2015
Oferta de lucru!

Pentru toate localitățile! Bani din prima lună! 100-285 de euro lunar! Căutam urgent numai oameni extrem de seriosi și interesați colaboreze cu noi, pentru a lucra în timpul liber sau full-time, la alegere, în așa fel încât să obțină câștiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima lună. Vă rugăm să solicitați cât mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

adi
9 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9548 secunde