Statul Islamic va pune în circulație propriile monede

124
1
Statul Islamic va pune în circulație propriile monede - stat-1435162088.jpg

Articole recomandate

Gruparea Statul Islamic a publicat pe internet fotografii cu monedele din aur pe care susține că le-a introdus în teritoriile pe care le controlează în Siria și Irak, informează B1.ro.

În imagini postate pe internet apar monede de un dinar și de cinci dinari. Pe aversul fiecăreia se vede înscris "Statul Islamic" în partea de sus, în centru se află valoare monedei, iar în partea de jos este înscris mesajul: "Un califat care urmează modelul profetului". Pe reversul monedei de un dinar se văd mai multe spice de grâu, iar pe moneda de cinci dinari este înfățișată o hartă a lumii. Autenticitatea imaginilor nu poate fi dovedită.

Potrivit unor mesaje postate pe internet de simpatiazanți ai jihadiștilor, gruparea Statul Islamic a început deja să scoată aceste monede pentru a fi puse în circulație.

Publicarea imaginilor vine cu puțin timp înaintea împlinirii unui an de când Statul Islamic a proclamat un califat pe teritoriile pe care le controlează în Siria și Irak. 

Comentează știrea

costy
24 iunie 2015
afaceri

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2969 secunde