Steagurile pentru campania lui Trump din 2020, produse în China

177
Steagurile pentru campania lui Trump din 2020, produse în China - steagurile-1531747462.jpg
O fabrică din China confecționează drapele americane și steaguri pentru campania TRUMP 2020 în plin război comercial.

SUA și China, primele două economii ale lumii, și-au impus reciproc tarife vamale în valoare de zeci de miliarde de dolari. Cu toate acestea, compania Jiahao Flag Company din provincia Anhui (estul Chinei) nu pare afectată de această dispută, potrivit Agerpres, care citează AFP. Zeci de drapele din diferite țări flutură la intrarea în această fabrică unde mașinile de cusut funcționează fără întrerupere pentru a produce drapele din întreaga lume. Prin cele mai bine vândute produse este un steag albastru și alb destinat realegerii lui Donald Trump la viitoarele alegeri care vor avea loc peste doi ani, steag decorat cu mesajul "Trump 2020: Keep America Great".

Aceasta în condițiile în care chiar Donald Trump critică de mai mulți ani importurile chineze și face apel pentru promovarea produselor americane prin mesajul "buy American".

"În fiecare lună, putem vinde cu ușurință peste 10.000 de banderole desinate campaniei electorale a lui Donald Trump din 2020", spune Yao Dan, cel care a înființat această companie de familie în 2014. Compania produce mii de drapele în fiecare zi pentru "practic toate țările, în principal pentru export", inclusiv în SUA, a explicat sora fondatorului, Yao Yuanyuan, care conduce fabrica. Aceasta a precizat că, în avanpremiera campaniei prezidențiale americane din 2016, uzina a produs aproape trei luni în exclusivitate numai steaguri pentru campania lui Donald Trump. Iar actualul război comercial nu are niciun impact notabil asupra afacerilor în condițiile în care steagurile care au legătură cu SUA rămân printre cele mai bine vândute produse, susține Yao Yuanyuan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1862 secunde