SUA și Rusia își sporesc prezența navală în apropierea Siriei

165
1
SUA și Rusia își sporesc prezența navală  în apropierea Siriei - nave-1378126642.jpg

Articole recomandate

Rusia a trimis, duminică, o navă militară de recunoaștere în estul Mării Mediterane, SUA dislocând în același timp în zonă o navă de transport în contextul pregătirilor armatei americane pentru o posibilă intervenție militară în Siria, relatează Reuters și AFP.

Potrivit Interfax, care citează sub rezerva anonimatului o sursă militară rusă, misiunea navei "Priazovîe", care a plecat din portul Sevastopol de la Marea Neagră, este de "a culege informații în zona unde conflictul ar putea escalada". Sursa mai precizează că această navă urmează să opereze separat de flotila rusă staționată permanent în Marea Mediterană.

Tot duminică, armata americană a poziționat în aceeași regiune o navă de suport logistic ce poate transporta sute de soldați și câteva elicoptere. Până în prezent, în estul Mediteranei au fost desfășurate cinci distrugătoare americane purtătoare de rachete Tomahawk.

Comentează știrea

christian louboutin shoes price
28 februarie 2014
christian louboutin shoes price

red bottom shoes now Stiri Actual : SUA și Rusia își sporesc prezența navală în apropierea Siriei | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin shoes price http://schoolattendance.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-paris.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3768 secunde